2013-09-05

Ανακοίνωση: ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ Vs ΟΜΟΝΟΙΑ



Περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ λαέ μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις επόμενες μέρες καλούμαστε να μείνουμε ενωμένοι και ψύχραιμοι για την δύσκολη συνέχεια.

Το Σάββατο 7/9 η ομάδα μας ταξιδεύει στην Αθήνα για να δώσει φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών. 

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και η τιμή του εισητηρίου είναι στα 15 ευρώ

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας μας, τα εισιτήρια πιθανότερο να διατίθενται σε ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα καταλάβουν τη Θύρα 23, στο άνω διάζωμα του σταδίου. 

Το κλιμάκιο μας θα είναι ανοικτό από τις 15:00. Έχουμε κάνει ενέργειες για μεταφορά μέσο ιδιωτικών λεωφορείων από και προς το γήπεδο. Η τιμή του λεωφορείου θα ανακοινωθεί σύντομα.
Καλούμε τον κόσμο μας όπως ακολουθήσει το κλιμάκιο μας πριν κατά και μετά την διάρκεια του αγώνα. 

Μαζευόμαστε στο fan club μας από νωρίς όπου θα προσπαθήσουμε να έχουμε μαζί μας και την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

-Για περαιτέρω πληροφορίες: 0030-6993548241



-ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 23. Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 17.30. ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ FAN CLUB ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ 17:30.

-ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ 17:30, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΙΣΕ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΟ, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΙΣΧΥΕΙ.

ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ
SINCE 1999